середу, 25 липня 2018 р.

Минуле заради спільного майбутнього

Підведені підсумки конкурсу дослідницьких проектів з історії громад для молоді. Наразі відомо, що з-поміж 285 учасників наша робота, присвячена односельцям - борцям за незалежність України, увійшла до 100 кращих. Це не перемога, проте й неабиякий успіх, зважаючи на загальну кількість учасників конкурсу та на те, що поміж ними біли представники чотирьох країн.


За висновками  авторитетного журі конкурсу:


Ваша робота набрала 216,5 балів із 275 можливих. Коментарі від журі:
коментар 1 Цікава пропозиція, яка вже опробована на практиці, як показують фото.
коментар 2 Колеги, зверніть увагу на цю роботу учнів 8 - 9 кл..За основу, для оцінки я використала "Супровідний текст". Це і є справжній опис пошукової роботи дітей. Розумно, послідовно, логічно, цілісно, доказово, з використанням Першоджерел юні дослідники розповідають про своїх односельців борців за незалежність України. Історія починається в період Української революції, а завершується біля памятного знаку Героям Небесної сотні, де вписане імя їхнього односельця, аще бійці АТО, про яких " не дуже хочуть розповідати родини ". Рідко конкурсанти демонстрували реальні світлини архівних документів (справ, листів, ...). І не чекаючи результатів конкурсу, команда створила пересувний музей на колесах у шкільному автобусі, що обслуговує потреби громади. Саме цю форму презентації обрали діти. Тільки виставку на конкурс не відішлеш. Але у хроніці є фото посилання там видно підготовчу роботу. Діти молодці. Думаю вони заслужили, щоб їхню роботу розглянули як ТОП.
коментар 3 Хороша командна робота. Використання цікавих документів. Оригінальна ідея виставки в шкільному автобусі в трохи перенасиченій пропозиції. Топ.
коментар 4 правильна ідея для шкільного (сільського) музею.

Немає коментарів:

Дописати коментар